Gratis Proefles ::. 

Try The Car (t.w.v. € 50.00)

 

We hallen je thuis op

Een Proefles is een eerste stap om kennis te maken met het rijden van een Motorvoertuig en wij als Rijinstructeurs weten al te goed hoe je je voelt als je voor het eerst achter het stuur kruipt ...heel erg Spannend natuurlijk, wij hebben het ook mee gemaakt en onze Rijinstructeurs hebben hiermee veel Ervaring op gebouwd en stellen je snel op je gemak waardoor je met een Relaxen zweer zal gaan auto rijden.

 

In de Proefles T.T.C. cat.B

De rijinstructeur bekijkt jou rijvaardigheid en kan dan bekijken hoeveel lessen jij nodig hebt om te kunnen slagen voor je rijbewijs, daarbij zal hij ook berekenen wat je rijbewijs gaat kosten ,heb je al eerder les genomen dan gaan wij verder waar je gebleven bent natuurlijk.

 

Na de Proefles T.T.C. cat.B

Jij bepaald of je de rijlessen pakket gaat nemen die je aangeboden krijgt van de rijinstructeur je bent niet verplicht om door te gaan na de proefles van Try The Car , zoals bij andere rijscholen.

 

Is deze proefles T.T.C. voor categorie B gratis?

Een proefles is eigenlijk en volledige rijles van 45 a 50 minuten en die is GRATIS bij Rijschool ACBE als je daarna een rijles pakket bij ons neemt want dan krijgt u € 50.00 korting, plus een Gratis Herexamen(s) erbij.

 

Gratis herexamen(s) na Try The Car cat.B

Wie een proefrijles Try The Car cat.B aanvraagt en daarna kiest voor een rijlespakket, krijgt van ons gratis herexamen(s) erbij. Je betaalt alleen de rijlessen natuurlijk zonder extra kosten van je herexamen. Natuurlijk gaan wij voor Goud om jou in 1 keer te laten slagen, met onze efficiënte lesprogramma kunnen wij jou vorderingen op de instructiekaart bijhouden

 

Je wilt zo snel mogelijk een proefles T.T.C. inplannen.

Vul de aanmelding proefles T.T.C. volledig in en druk op verzenden ,daarna nemen wij contact met uw op en zoeken wij met overleg een geschikte datum voor jou 1e proefles en we hallen je thuis of bij het NS station op.

 

Welkom bij Rijschool ACBE